Serviciile noastre

Serviciile noastre

Misiunea principala a Lea Broker este, in primul rand, sa ofere consiliere clientilor, propunandu-le cele mai bune oferte de asigurare existente pe piata, pentru orice tip de asigurare.

Creator de solutii de asigurare inovative si recunoscute in domeniu, Lea Broker imagineaza si cerceteaza neincetat noi produse si servicii care sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Ce va garantam:

Broker-ul de asigurare reprezinta o activitate comerciala independenta care consta in punerea in relatie a unui client (asiguratul) cu un asigurator. Lea Broker actioneaza drept mandatar al clientului sau ; in aceasta calitate, ne vom folosi expertiza si cunostintele de piata pentru a identifica riscurile specifice care trebuie sa fie acoperite si pentru a gasi oferta cea mai potrivita si cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra.

Colaborarea cu Lea Broker permite unei persoane fizice, unui IMM sau unei companii mari care doreste un contract de asigurare, sa economiseasca o cantitate considerabila de timp si de bani, fie ca este vorba despre alegerea unui tip de asigurare sau despre prelungirea politei actuale.

Lea Broker identifica rapid ofertele disponibile pe piata care sunt adecvate nevoilor dumneavoastra si va optimizeaza sansele de a gasi cea mai buna asigurare. Lea Broker are expertiza si cunostintele necesare astfel incat sa va ofere solutia optima, evitand situatia in care diferitele asigurari pe care le detineti s-ar suprapune.

In momentul in care colaborarea noastra se materializeaza prin semnarea unui contract de asigurare, nu este necesara plata unei sume catre Lea Broker. Compania de asigurari este cea care ne plateste un comision din valoarea primei de asigurare. Pentru dumneavoastra, prima va avea acelasi cost si daca veti lucra direct cu asiguratorul.

Munca depusa de Lea Broker nu se opreste la semnarea contractului. Ne vom ocupa de asemenea de urmarirea respectarii intereselor si clauzelor pentru care clientii nostri au semnat. In continuare, va putem transmite propuneri mai avantajoase de asigurare in momentul in care le identificam pe piata si va putem acorda suportul necesar in cazul in care doriti o reziliere. In caz de dauna, Lea Broker preia responsabilitatea demersurilor cu compania de asigurari. Intermedierea facuta de Lea Broker va permite inca o data sa economisiti timp si sa va mariti sansele de a obtine o despagubire.

Contacteaza-ne

Validation code

Pentru a fi corect si complet informat cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra de catre Lea Broker, va rugam sa cititi cu atentie Notificarea GDPR