Despre noi

Disponibilitate

Aproape pentru a va asculta in orice moment, colaboratorii Lea Broker au ca scop stabilirea unei relatii personalizate, pentru un maxim de eficacitate.

Incredere

Increderea este valoarea cheie a Lea Broker, inca de la inceput. Veritabil partener, Lea Broker se angajeaza sa va fie alaturi in fiecare zi.

Creativitate

Creator de solutii de asigurare inovative si recunoscute in domeniu, Lea Broker imagineaza si cerceteaza neincetat noi produse si servicii.

Reactivitate

Modul suplu de organizare este conceput pentru a se adapta nevoilor dumneavoastra si pentru a va oferi un serviciu performant.

Cine suntem

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre noi, va rugam sa descarcati aici prezentarea Lea Broker Romania


Lea Broker este partener al Trust Risk Control International Insurance Development GmbH, o puternica retea globala de brokeri de asigurare, formata din mai mult de 200 de brokeri, infiintata în 1998, cu clienți activi in peste 85 de tari, care ofera sprijin companiilor interesate sa aiba acces in orice moment la o retea globala de parteneri de servicii cu experienta internationala, sa fie informati in mod fiabil și prompt cu privire la toate subiectele relevante si sa pastreze costuri reduse pentru achiziționarea serviciilor de asigurare.


Echipa noastra

Yann Derumeaux
Yann Derumeaux

Director General

Maria Vasile
Maria Vasile

Senior Corporate Broker

Dacian Cernestean
Dacian Cernestean

Senior Corporate Broker

Mihaela Vieru
Mihaela Vieru

Corporate Broker

Nicoleta Brumaru
Nicoleta Brumaru

Insurance Broker

Madalina Stanila
Madalina Stanila

Back Office Officer

Contacteaza-ne

Validation code

Pentru a fi corect si complet informat cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra de catre Lea Broker, va rugam sa cititi cu atentie Notificarea GDPR